Professioneel lid van de Branchevereniging

Uw Kapster

 

Janet

 
Kapsalon Fun4hair (Kids)Hairstyling
Imago

Fun4Hair is een speciaal ingerichte kapsalon voor het knippen van kinderen. Voor een (klein) kind is een bezoek naar de kapper al een avontuur op zich. Soms ziet een kind er vreselijk tegen op om geknipt te worden.

Voor deze kinderen is er in Hasselt een speciale kinderkapsalon. We nemen alle tijd voor de kinderen en er wordt dan ook ruime tijd gereserveerd.

Uw kindje mag in een echte Brum auto zitten en tijdens het knippen kunnen de kinderen naar een filmpje kijken. En moet je onverhoopt toch nog even wachten, dan kun je even met het tablet spelen.

Zo wordt naar de kapper gaan toch leuk!

Wordt je kindje voor het eerst geknipt, dan maken we een digitale foto. Leuk om samen met een lokje haar in je fotoboek te plakken.

Naast het knippen van kinderen, knippen wij ook tieners en volwassenen. Wij volgen regelmatig cursussen en workshops om op de hoogte te zijn van de nieuwe haar trends.

 

Bezoek ook eens onze webshop: www.fun4hairshop.nl

Linkpartner worden? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Fun4hairshop.nl, Alles voor uw haar!

www.abckeurmeester.nl voor al uw Arbeids- en Bedrijfsmiddelen Check

Tweepersoons hangmatten

Justlin Company

Purefashion.be

Kinderbed.nl

babysupershop.eu

Deco nagels styling

Slotenmaker 365 Amsterdam

Ucare Loopbaanbegeleiding

secretsofaworldtraveller.com

 

De nieuwste haarmode lijn van 2018 - 2019 ziet er geweldig uit.  Ga voor een zeer korte pixie! Voor dit mooie pixie kapsel kleur je je haar in een mooie pastel tint, mooie grijstint, blond of zelfs ultra donker. Ook de korte bob is nog steeds hot. Voor de man is de kuif nog niet uit het straatbeeld verdwenen, die mag nog steeds. Heb als man een mooie krullen bos, laat dan je haar wat langer.

 

Hier kunt u verschillende modellen bekijken.

Halflange Kapsels

Korte Dames Kapsels

Kinder Kapsels